Sáček na pečivo, ve kterém chléb najdete měkký i na pátý den. K zabalení stačí přeložit okraj sáčku. Po spotřebování pečiva stačí vytřást ze sáčku drobky a můžete jej použít znovu.
Měkký chléb i na pátý den? Včelovak tuto otázku řeší svojí voskovou vrstvou, díky které bochník vydrží opravdu déle měkký.
K zabalení postačí přeložit jeho okraj, sáček bude držet svůj tvar díky poctivé voskové vrstvě. Životnost je přibližně 2 roky, avšak odvíjí se od způsobu používání. Pokud už cítíte, že slabě „lepí“, stačí ho jen prevoskovat pomocí včelopraváře.
Včelí vosk je antibakteriální, antimykotický a připravte se na tu nádhernou omamnou vůni, voděodolnost, multifunkčnost, dlouhou trvanlivost a tvárnost.
V domácnosti Včelobal nahradí materiál, do kterého byste balili svačiny, udržuje zeleninu a ovoce déle čerstvé, teplem rukou ho vytvaruje jak potřebujete – drží tvar, je bez BPA a jiných chemických látek.
Péče spočívá ve vysypání drobků po použití. V případě potřeby lze vak opláchnout vlažnou vodou spolu s eko saponátem.
Po úplném dosloužení může být součástí vašeho kompostu – stačí jej nastříhat na menší kousky.
Včelobaly jsou ručně vyrobeny na Slovensku.